Our Story

YOU KNOW WHO THEY ARE..
THE ONES WHO TEND TO ACHIEVE

ANYTHING

THE ONES WHO EXCEL AT BEING

LUCKY BASTARDS.

THEY KNOW WHEN TO BLUFF OR FOLD.
A TAD BRASH AT TIMES BUT NEVER TOO CRASS.
WHAT IS THEIR COMMON DENOMINATOR?
JOIN 7SQR AND FIND OUT IF
YOU ARE SMART ENOUGH TO BE LUCKY.

FINGERS CROSSED.

Bij 7Square denken we anders dan anderen. Wat dat inhoudt, leggen we graag aan je uit. Hieronder vind je die heldere visie op kleding aan de hand van vijf vergelijkingen. Eat your heart out.

7Square ≠ doorsnee

Bij 7Square wachten we niet, maar vernieuwen we voordat het nieuwe normaal is. Hierdoor zullen we niet snel als doorsnee op de plank komen te liggen. De keerzijde daaraan is dat we soms te ver vooruitlopen, waardoor het voor sommigen nog even wennen is. Maar dat wennen lukt vaak wel. We zijn graag onszelf en willen ervoor zorgen dat onze kleding eraan bijdraagt dat jij de beste versie van jezelf bent.

Chic = comfortabel

Het tijdperk dat je in een pak gehesen moest worden is wat ons betreft voorbij. Geen strakke pakken meer die ervoor zorgen dat je je ingeblikt voelt als een sardientje. Geen opluchting als je na werk thuiskomt en ‘eindelijk’ dat pak weer uit mag trekken. Wij maken kleding die comfortabel zit. Je ziet er goed uit én je voelt je op je gemak.

Kwalitatief hoogwaardig ≠ duur

De vanzelfsprekendheid dat aan duurzame en kwalitatief hoogwaardige kleding een extreem hoog prijskaartje hangt vinden we onzin. ‘Betalen voor het merk’ vinden we ook niet meer van deze tijd. De prijs voor onze kleding is opgebouwd uit de kosten voor goede en verantwoorde materialen, de kosten om het te maken en de kosten om het bij jou te krijgen, niet meer en niet minder. 7Square draag je graag, vaak en lang, zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt.

Aan het werk = vrije tijd

Je staat op en kleed je aan. Je gaat naar je werk, gevolgd door de vrijdagmiddagborrel, dineert met een goede vriend of vriendin en sluit je avond af op de vijfentwintigjarige bruiloft van je oom en tante. Allemaal in hetzelfde pak. Als je niet zou zweten zou je tussendoor ook nog een wedstrijdje dubbel op gravel mee kunnen pikken. Casual, chic, zakelijk en privé overlappen elkaar moeiteloos met behulp van ultiem comfort en een goede uitstraling.

Het pak ≠ oubollig

Bij 7Square is het pak sowieso niet meer zoals het pak ooit was. Ook de reden waarom we een pak dragen is veranderd. We dragen tegenwoordig veel vaker een pak als we daar zin in hebben, en veel minder vaak omdat het in een functieomschrijving staat. Die reden is oubollig, net zoals sommige pakken dat zijn. Wij bieden een pak waarin je je lekker voelt – omdat hij lekker zit, maar vooral ook omdat hij er zo verdomde goed uitziet. 


Nu heb je een idee hoe wij over kleding denken. Het mag van ons allemaal net even iets anders. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Je zult er geen spijt van krijgen. Volg ons op Instagram en Facebook, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

No products in the cart.